Διαγωνισμός Φωτογραφίας πουλιών σε Υγροβιότοπους

Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στα πλαίσια εορτασμού της παγόσμιας ημέρας υγροβιότοπων (2 Φεβ), διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν σε Υγροβιότοπους. Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τέσσερις νικητές, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η ειδική κατηγορία για φωτογραφίες πουλιών που ...

Read more →

You are using a gallery with old engine.
Please copy this gallery to use new engine and full Contest Gallery abilities.

Διαγωνισμός Φωτογραφίας πουλιών σε ΥγροβιότοπουςΤο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στα πλαίσια εορτασμού της παγόσμιας ημέρας υγροβιότοπων (2 Φεβ), διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν σε Υγροβιότοπους.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει τέσσερις νικητές, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και η ειδική κατηγορία για φωτογραφίες πουλιών που φωτογραφήθηκαν στη Λέσβο.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρόν διαγωνισμός φωτογραφίας πουλιών σε υγροβιότοπους, θα έχει τη γενική κατηγορία: “Πτηνά του κόσμου”, όπου θα διαγωνιστούν φωτογραφίες πουλιών από όλο το κόσμο και επιπλέον την ειδική κατηγορία πουλιών: “Πτηνά της Λέσβου”, όπου θα διαγωνιστούν φωτογραφίες πουλιών που φωτογραφήθηκαν στη Λέσβο.  Οι φωτογραφίες της ειδικής κατηγορίας “Πτηνά της Λέσβου” θα διαγωνίζονται παράλληλα και στη γενική κατηγορία “Πουλιά του κόσμου”. Νικητές του διαγωνισμού θα είναι αυτοί των οποίων οι φωτογραφίες τους θα λάβουν τις περισσότερες ψήφους από το κοινό.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού “Φωτογραφίας Πουλιών σε Υγροβιότοπους ” θα είναι κατά σειρά ως εξής:


1ο Έπαθλο: ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε JUNIOR SUITE με πρωϊνό για 6 ημέρες, στο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, για τον πρώτο νικητή της γενικής κατηγορίας φωτογραφίας πουλιών σε υγροβιότοπους (Πτηνά του Κόσμου).


  Executive suite of Imerti Hotel in Lesvos 


2ο’Επαθλο: ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 4 ημέρες στο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, για τον δεύτερο νικητή της γενικής κατηγορίας φωτογραφίας πουλιών σε υγροβιότοπους (Πτηνά του Κόσμου).

Superior Double room Hotel Imerti Skala Kalloni Lesvos


3ο Έπαθλο: ΔΩΡΕΑΝ χρήση αυτοκινήτου στη Λέσβο, για 3 ημέρες από το γραφείο ενοικιάσεως Cosmos rent a Car. Αυτό το έπαθλο ανήκει μόνο στην κατηγορία “Πτηνά της Λέσβου”.

birding in Lesvos with a car fiat panda


4ο Έπαθλο: Το βιβλίο “Τα πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της ΕυρώπηςΠαρατήρηση Πουλιών”  της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο και ενημερωμένο οδηγό αναγνώρισης πουλιών, με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, τον βιότοπο, την κατανομή, την εμφάνιση και τη φωνή για 1.000 σχεδόν είδη, μέσα από χάρτες και 3.500 εικόνες! Ή εναλλακτικά το εικονογραφημένο βιβλίο “Wings over the Aegean” του κ. Ιωάννη Σχοινέζου.

Τα πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης 


Τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών σε υγροβιότοπους:

1. Ο υποψήφιος θα πρέπει να στείλει τις φωτογραφίες με τις οποίες θέλει να διαγωνιστεί, στις οποίες θα αναγράφει υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό του, η εθνικότητά του, το είδος του πουλιού ή πουλιών (πτηνά) που απεικονίζονται στη φωτογραφία καθώς και το μέρος στο οποίο τραβήχτηκε η φωτογραφία.

2. Ο κάθε υποψήφιος/α, έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στον υπόψη διαγωνισμό αναρτώντας τουλάχιστον μία φωτογραφία και το μέγιστο 10 φωτογραφίες.

3. Τις υποψήφιες φωτογραφίες θα μπορεί να τις στείλει με τους παρακάτω τρόπους:
    α. Με χρήση της παρακάτω φόρμας αποστολής φωτογραφιών.
    β. Με e-mail στη διεύθυνση info@imerti.gr
   γ. Μέσω μηνύματος στη σελίδα του ξενοδοχείου Imerti Resort Hotel στο facebook, αναγράφοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία για τις φωτογραφίες του καθώς και το email του.

4. Όλες οι υποψήφιες φωτογραφίες που θα αποσταλούν έως τις 18 23:59 Φεβρουαρίου 2017, θα κοινοποιηθούν στο κοινό την 19 Φεβρουαρίου 17 προκειμένου να ξεκινήσει η βαθμολόγησή τους. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλούν φωτογραφίες και αργότερα έως την ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού. Επισημαίνεται ότι όσο πιο νωρίς αποσταλούν οι φωτογραφίες από τους ενδιαφερόμενους τόσο περισσότερο καιρό θα είναι δημοσιευμένες και συνεπώς θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδειχτούν νικητές.  

5. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα www.imerti.gr/birds-photo-contest-2017/ όπου, από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 23:59 Φεβρουαρίου 2017 θα βαθμολογούνται από το κοινό και οπότε θα ανακοινωθούν οι νικητές.


Φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών σε υγροβιότοπους


Φωτογραφίες από παρατήρηση πουλιών σε υγροβιότοπους της Λέσβο


Για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του διαγωνισμού φωτογραφίας πουλιών σε Υγροβιότοπους πατήστε εδώ!