Διαγωνισμός Φωτογραφίας πουλιών στους Υγροβιότοπους της Λέσβου

Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν στους Υγροβιότοπους της Λέσβου. Ο νικητής που θα προκύψει από τις περισσότερες θετικές ψήφους που θα λάβει από το κοινό, θα κερδίσει δωρεάν διαμονή 6ημερών με πρωινό. Τρόπος διενέργειας διαγωνισμού: 1.  Ο ...

Read more →

Birdwatchers-at-Tsiknias-river-Skala-kalloni-LesvosΤο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν στους Υγροβιότοπους της Λέσβου. Ο νικητής που θα προκύψει από τις περισσότερες θετικές ψήφους που θα λάβει από το κοινό, θα κερδίσει δωρεάν διαμονή 6ημερών με πρωινό.

Τρόπος διενέργειας διαγωνισμού:

1.  Ο υποψήφιος θα πρέπει να στείλει τις φωτογραφίες με τις οποίες θέλει να διαγωνιστεί, στις οποίες θα αναγράφει υποχρεωτικά τα στοιχεία του  (ονοματεπώνυμο, εθνικότητα – περιοχή και ηλεκτρονική διεύθυνση), το είδος του πτηνού ή πτηνών που απεικονίζονται στη φωτογραφία καθώς και το μέρος στο οποίο τραβήχτηκε η φωτογραφία.
2.  Τις υποψήφιες φωτογραφίες θα μπορεί να τις στείλει με τους παρακάτω τρόπους:
α. Με e-mail στη διεύθυνση info@imerti.gr
β. Με χρήση της φόρμας στη διεύθυνση www.imerti.gr
γ. Μέσω μηνύματος στη σελίδα του facebook του ξενοδοχείου στο https://www.facebook.com/Imerti-Resort-Hotel
3.  Οι υποψήφιες φωτογραφίες θα πρέπει να αποσταλούν το  αργότερο έως 29 Ιανουαρίου 16.
4. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα www.imerti.gr/gallery-birdwatching, όπου από τις 29 Ιανουαρίου έως τις 07 23:59 Φεβρουαρίου 16 θα βαθμολογούνται από το κοινό.

Όροι διαγωνισμού:

1.   Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης.
2.   Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, αρκεί να αποστείλουν τις φωτογραφίες έως τις 29 23:59 Ιανουαρίου 16.
3.  Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι, ακόμα και οι συμμετέχοντες. Το σύστημα αποδέχεται μόνο μία ψήφο ανά φωτογραφία και έως τρεις ψήφους για το σύνολο των φωτογραφιών.
4.  Η δωρεάν διαμονή αφορά διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για 6 ημέρες (5 διανυχτερεύσεις) με πρωινό για το μήνα Απρίλιο 2016, σε ημερομηνίες που θα υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του ξενοδοχείου και του δικαιούμενου.
5.  Η προσφορά δεν αντικαθιστά τυχόν προηγούμενη κράτηση στο ξενοδοχείο, αλλά μπορει να αποτελέσει επέκταση της ήδη υπάρχουσας κράτησης διαμονής στο ξενοδοχείο.
6. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν για το διαγωνισμό, θα δίνουν αυτόματα το δικαίωμα στη σελίδα www.imerti.gr να τις χρησιμοποιήσει κατά τη κρίση του.
7.  Ο νικητής θα ενημερωθεί με email και θα κοινοποιηθεί το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
8.  Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό αποδέχονται αυτόματα τους όρους και τις συνθήκες του διαγωνισμού.

Name (required)

Surname (required)

Country (required)

Your Email (required)

Place you took the photo (required)

Kind of bird (required)

Upload the photo

Remarks

Enter the following captcha in the field bellow