Πιστοποίηση Πράσινοι Ηγέτες στο Ξενοδοχείο Ιμερτή

Με ιδιαίτερη χαρά, έπειτα από τη βράβευση μας με το #GREEN KEY, σας κοινοποιούμε τη βράβευση του ξενοδοχείου μας ως #πράσινο ξενοδοχείο και από το πρόγραμμα #GREEN LEADER ή αλλιώς #Πράσινοι Ηγέτεςτου Tripadvisor. Η TripAdvisor έχει αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα με τη βοήθεια εθνικών και διεθνών  εμπειρ...

Read more →

Με ιδιαίτερη χαρά, έπειτα από τη βράβευση μας με το #GREEN KEY, σας κοινοποιούμε τη βράβευση του ξενοδοχείου μας ως #πράσινο ξενοδοχείο και από το πρόγραμμα #GREEN LEADER ή αλλιώς #Πράσινοι Ηγέτεςτου Tripadvisor.

Η TGreen-Leader-trip-advisors-silver-certificate- 2014-Imerti-Boutique-Hotel-LesvosripAdvisor έχει αναπτύξει αυτό το πρόγραμμα με τη βοήθεια εθνικών και διεθνών  εμπειρογνωμόνων στη πράσινη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων του Προγράμματος #Green Building Council των ΗΠΑ – πιστοποίηση #LEED, το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, το πρόγραμμα #ENERGY STAR – Αμερικανική Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, καθώς και άλλους εμπειρογνώμονες της αειφορίας.

Το πρόγραμμα #GREEN LEADER ή αλλιώς Πράσινοι Ηγέτες αναγνωρίζει τα ξενοδοχεία που επιδίδονται σε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές, πράγμα που καθιστά ευκολότερο για τους ταξιδιώτες να βρούνε και να κλείσουνε μια πιο πράσινη διαμονή καθώς τα καταλύματα τα οποία βραβεύονται επισημαίνονται με ειδικό σήμα στη σελίδα του TripAdvisor.