Πιστοποιήσεις Ξενοδοχείου Imerti ISO 9001 & 14001

Για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο Imerti Boutique Resort Hotel στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, ολοκλήρωσε μια σημαντική ανακαίνιση και επέκταση των χώρων του στις αρχές του 2014. Η ιδιοκτήτρια οικογένεια Κεφαλαδέλλη, ανταποκρινόμενη στους οικολογικά συνειδητοποιημένους ε...

Read more →
Για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο Imerti Boutique Resort Hotel στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, ολοκλήρωσε μια σημαντική ανακαίνιση και επέκταση των χώρων του στις αρχές του 2014. Η ιδιοκτήτρια οικογένεια Κεφαλαδέλλη, ανταποκISO 9001 ξενοδοχείου Ιμερτή στη Σκάλα Καλλονής Μυτιλήνης Λέσβουρινόμενη στους οικολογικά συνειδητοποιημένους επισκέπτες και θέλοντας να συμβάλλει θετικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, απεφάσισε να εφαρμόσει ένα σύνολο ειδικά σχεδιασμένων παρεμβάσεων τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας και φυσικών πόρων, όσο και για την αύξηση της ικανοποίησης των επισκεπτών στη Λέσβο.

Σήμερα, το ξενοδοχείο Imerti Resort Boutique είναι μία τουριστική επιχείρηση πιστοποιημένη κατά ISO 9001 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και κατά ISO 14001 (Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης). Αυτές οι νέες πιστοποιήσεις, έπειτα από τη πιστοποίηση Πράσινο Κλειδί (Green Key) και τη διάκριση ως Πράσινοι Ηγέτες από το Tripadvisor, ενισχύει τις διαρκείς προσπάθειες της επιχείρησης τόσο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών όσο και για την προστασία της φύσης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο , με τη χρήση προϊόντων και τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον.
ISO-14001-για-το-ξενοδοχείο-Ιμερτή-στη-Σκάλα-Καλλονής-Μυτιλήνης-ΛέσβουΓια την εφαρμογή του προτύπου ISO 14001, πιστοποιημένο από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης ISO, το ξενοδοχείο Imerti Resort Boutique προχώρησε σε αρκετές αλλαγές όπως η εγκατάσταση νέων κλιματιστικών μονάδων Α ενεργειακής κλάσης, εγκατάσταση περισσότερων ηλιακών πάνελ συνδεδεμένα με μεγαλύτερα δοχεία αποθήκευσης ζεστού νερού, εγκατάσταση νέων τηλεοράσεων και ψυγείων Α ενεργειακής κλάσης σε όλα τα δωμάτια, αντικατάσταση όλων των λαμπτήρων σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με νέου τύπου LED ως επί των πλείστων ή λάμπες οικονομίας, καθώς και αντικατάσταση μπαταριών και άλλων συστημάτων για μείωση κατανάλωσης νερού όπως και αρκετά άλλα.

Η οικολογική και ποιοτική πολιτική του ξενοδοχείου Imerti Resort Boutique θα συνεχιστεί με την υιοθέτηση διαφόρων βιώσιμων προγραμμάτων στους χώρους του ξενοδοχείου, αλλά και στους χώρους εστίασης. Είναι ρητή μας δέσμευση να γίνει το ξενοδοχείο μας το ιδανικό μέρος για τους διαμένοντες και τους εργαζομένους και να αποτελέσει ένα παράδειγμα για τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις.

Με τις «πράσινες» εγκαταστάσεις το ξενοδοχείο Imerti Resort Boutique έχει επιτύχει μείωση κατανάλωσης ενέργειας κατά 26%. Τα νέα, φιλικά προς το περιβάλλον συστήματα, διασφαλίζουν ότι το Ιμερτή μειώνει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και εξοικονομεί μεγαλύτερες ποσότητες νερού, προσφέροντας ταυτόχρονα καλύτερο περιβάλλον για επισκέπτες και εργαζομένους.
Επίσης, το ξενοδοχείο Imerti Boutique εφαρμόζει νέα «πράσινα» μέτρα και στους χώρους εστίασής του, στοχεύοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερα, τοπικά, οργανικά, πιστοποιημένα (από τον παραγωγό στο τραπέζι) προϊόντα. Επιπλέον επικεντρώνεται στη μείωση αποβλήτων, στην ανακύκλωση, καθώς και στην κομποστοποίηση των υπολειμμάτων.