ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΩΣ No 1 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ

Αξιότιμοι επισκέπτες, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας να περάσετε τις διακοπές σας στο ξενοδοχείο μας καθώς και για την υποστήριξή σας με το να μας κατατάξετε με τα σχόλιά σας ως πρώτο ξενοδοχείο στη Λέσβο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχεί...

Read more →

Αξιότιμοι επισκέπτες, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας να περάσετε τις διακοπές σας στο ξενοδοχείο μας καθώς και για την υποστήριξή σας με το να μας κατατάξετε με τα σχόλιά σας ως πρώτο ξενοδοχείο στη Λέσβο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

1ο ξενοδοχείο στη ΛέσβοΗ διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Imerti Boutique Resort Hotel, υπόσχετε να συνεχίσει την προσπάθεια να ικανοποιεί τους πελάτες της αυξάνοντας την ποιότητα και τα είδη των παρεχόμενων υπηρεσιών, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως και με το καλύτερο δυνατόν τρόπο στις επιθυμίες των επισκεπτών μετατρέποντας το ταξίδι και τις διακοπές σε δυνατές στιγμές συγκίνησης, χαλάρωσης και ευτυχίας.

Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε ήδη προβεί στην πιστοποίηση με iso των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, της περιβαλλοντικής διαχείρισης του ξενοδοχείου καθώς και στην πιστοποίηση μας ως ¨πράσινο ξενοδοχείο¨ με το Green Key και τη διάκρισή μας ως Green Leader του Tripadvisor, κατατάσσοντας το ξενοδοχείο ως το μοναδικό ¨ξενοδοχείο φιλικό προς το περιβάλλον¨ στη Λέσβο.

Επιπλέον λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των επισκεπτών, τις οποίες θα θέλαμε να είμαστε πάντα σε θέση να ανταποκριθούμε, θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες ένα ερωτηματολόγιο, όπου θα μπορείτε να μας προτείνεται αλλαγές και ιδέες, που θα καλύπτουν τις δικές σας επιθυμίες.

Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε έμπρακτα για την υποστήριξή σας, σας προσφέρουμε ειδική έκπτωση 30% για την επόμενη διαμονή σας.

Όροι Ειδικής Προσφοράς:

  • Η προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους δωματίων και για διαμονή εντός των ημερών από 01/04/16 έως 15/10/16
  • Αφορά κρατήσεις που θα γίνουν έως τις 29/01/2016
  • Για να ισχύσει η ειδική προσφορά θα πρέπει να προπληρωθεί το 50% του συνολικού ποσού και το υπόλοιπο πληρώνεται με την αναχώρησή σας.
  • Αυτή η ειδική προσφορά δεν δύναται να συνδυαστεί με οποιαδήποτε τυχόν άλλη προσφορά.

 

 θέλω να κάνω κράτηση τώρα!