Όροι & προϋποθεσεις του διαγωνισμού φωτογραφίας πουλιών

  Οι Όροι & οι προϋποθεσεις του διαγωνισμού φωτογραφίας πουλιών είναι οι παρακάτω:

  1. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης.

  2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι αρκεί να αποστείλουν έγαιρα τις φωτογραφίες με τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμό, είδος του πουλιού ή πουλιών (πτηνά), τοποθεσία – περιοχή στην οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία).

  3. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι, ακόμα και οι συμμετέχοντες. Το σύστημα αποδέχεται μόνο μία ψήφο ανά φωτογραφία ανά βαθμολογητή.

  4. Η δωρεάν διαμονή αφορά διαμονή 2 ατόμων σε JUNIOR SUITE για 6 ημέρες (5 διανυχτερεύσεις) με πρωινό ή σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυχτερεύσεις) με πρωινό, σε ημερομηνίες που θα υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του ξενοδοχείου και του δικαιούμενου.

  5. Η δωρεάν χρήση αυτοκινήτου, αφορά ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο 1000 κυβ. από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Cosmos Rental Car. Η χρήση του μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός της νήσου Λέσβου.

  6. Τα έπαθλα της διαμονής δεν αντικαθιστούν τυχόν προηγούμενη κράτηση στο ξενοδοχείο, αλλά μπορούν να αποτελέσουν επέκταση της ήδη υπάρχουσας κράτησης διαμονής στο ξενοδοχείο. Τα έπαθλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο εντός του 2017.

  7. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν για το διαγωνισμό, θα δίνουν αυτόματα το δικαίωμα στη σελίδα www.imerti.gr να τις δημοσιεύση δημόσια για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

  8. Οι νικητές του παρόντος διαγωνισμού θα ενημερωθούν με email και θα κοινοποιηθούν το όνομά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  9. Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων και προυποθέσεων του διαγωνισμού κατά την κρίση του χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση.

  10. Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό αποδέχονται αυτόματα τους όρους και τις συνθήκες του διαγωνισμού.