2ος Διαγωνισμός Φωτογραφίας πουλιών στους Υγροβιότοπους της Λέσβου

Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στα πλαίσια εορτασμού της παγόσμιας ημέρας υγροβιότοπων (2 Φεβ), διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν στους Υγροβιότοπους της Λέσβου. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελει ειδική κατηγορία του γενικού διαγωνισμου “Φωτογραφί...

Read more →

You are using a gallery with old engine.
Please copy this gallery to use new engine and full Contest Gallery abilities.

Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στα πλαίσια εορτασμού της παγόσμιας ημέρας υγροβιότοπων (2 Φεβ), διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών που φωτογραφήθηκαν στους Υγροβιότοπους της Λέσβου. Ο διαγωνισμός αυτός αποτελει ειδική κατηγορία του γενικού διαγωνισμου “Φωτογραφίας πουλιών σε Υγροβιότοπους” με την ονομασία “Πτηνά της Λέσβου”. Όλες οι αξιολογούμενες φωτογραφίες της κατηγορίας αυτής θα διεκδηκούν το σύνολο των τριών επάθλων της γενικής κατηγορίας “Πτηνά του Κόσμου”. Ωστόσο για την κατηγορία του διαγωνισμού “Φωτογραφίας πουλιών στους Υγροβιότοπους της Λέσβου ή Πτηνά της Λέσβου” υπάρχει ένα επιπλέον δώρο, όπου ο νικητής θα κριθεί απο το σύνολο των ψήφων που έλαβε ανάμεσα στις φωτογραφίες της κατηγορίας αυτής.

Τα έπαθλα του διαγωνισμού θα είναι κατά σειρά ως εξής:


 1. ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε JUNIOR SUITE με πρωϊνό για 6 ημέρες στο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, για τον πρώτο νικητή.


  Executive suite of Imerti Hotel in Lesvos 


 2. ΔΩΡΕΑΝ διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό για 3 ημέρες στο ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel, στη Σκάλα Καλλονής Λέσβου, για τον δεύτερο νικητή.

Superior Double room Hotel Imerti Skala Kalloni Lesvos


3. Δωρεαν χρήση αυτοκινήτου στη Λέσβο για 2 ημέρες από το γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων Cosmos.

birding in Lesvos with a car fiat panda


4. Το βιβλίο “Τα πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης” της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας. Πρόκειται για τον πιο σύγχρονο και ενημερωμένο οδηγό αναγνώρισης πουλιών, με πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, τον βιότοπο, την κατανομή, την εμφάνιση και τη φωνή για 1.000 σχεδόν είδη, μέσα από χάρτες και 3.500 εικόνες! Ή εναλλακτικά το εικονογραφημένο βιβλίο “Wings over the Aegean” του κ. Ιωάννη Σχοινέζου.

Τα πουλιά της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ευρώπης 


Τρόπος συμμετοχής στο διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών στους υγροβιότοπους της Λέσβου:

1. Ο υποψήφιος θα πρέπει να στείλει τις φωτογραφίες με τις οποίες θέλει να διαγωνιστεί, στις οποίες θα αναγράφει υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμό του, το είδος του πουλιού ή πουλιών (πτηνά) που απεικονίζονται στη φωτογραφία καθώς και το μέρος στο οποίο τραβήχτηκε η φωτογραφία.

2. Ο κάθε υποψήφιος/α, έχει δικαίωμα να συμμετάσχει στον υπόψη διαγωνισμό αναρτώντας τουλάχιστον μία φωτογραφία και το μέγιστο 10 φωτογραφίες.

3. Τις υποψήφιες φωτογραφίες θα μπορεί να τις στείλει με τους παρακάτω τρόπους:
    α. Με χρήση της παρακάτω φόρμας αποστολής φωτογραφιών.
    β. Με e-mail στη διεύθυνση info@imerti.gr
    γ. Μέσω μηνύματος στη σελίδα του facebook του ξενοδοχείου Imerti Resort Hotel

4. Όλες οι υποψήφιες φωτογραφίες που θα αποσταλούν έως τις 18 23:59 Φεβρουαρίου 2017, θα κοινοποιηθούν στο κοινό την 19 Φεβρουαρίου 17 προκειμένου να ξεκινήσει η βαθμολόγησή τους. Ωστόσο θα υπάρχει η δυνατότητα να αποσταλούν φωτογραφίες και αργότερα έως την ημερομηνία λήξεως του διαγωνισμού. Επισημαίνεται ότι όσο πιο νωρίς αποσταλούν οι φωτογραφίες από τους ενδιαφερόμενους τόσο περισσότερο καιρό θα είναι δημοσιευμένες και συνεπώς θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναδειχτούν νικητές.

5. Όλες οι φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα www.imerti.gr/birds-photo-contest-2017/ όπου, από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 23:59 Φεβρουαρίου 2017 θα βαθμολογούνται από το κοινό και οπότε θα ανακοινωθούν οι νικητές.

Παρακαλούμε δείτε τους όρους και τις προυποθέσεις του διαγωνισμού που αναγράφονται παρακάτω!


Φόρμα συμμετοχής στον διαγωνισμό φωτογραφίας πουλιών


Φωτογραφίες από παρατήρηση πουλιών στη Λέσβο


Όροι και προυποθέσεις διαγωνισμού:

1. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι υψηλής ανάλυσης.

2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι αρκεί να αποστείλουν έγαιρα τις φωτογραφίες με τα απαραίτητα στοιχεία (ονοματεπώνυμό, εθνικότητα, είδος του πουλιού ή πουλιών (πτηνά), τοποθεσία – περιοχή στην οποία τραβήχτηκε η φωτογραφία).

3. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι, ακόμα και οι συμμετέχοντες. Το σύστημα αποδέχεται μόνο μία ψήφο ανά φωτογραφία ανά βαθμολογητή.

4. Η δωρεάν διαμονή αφορά διαμονή σε JUNIOR SUITE για 6 ημέρες (5 διανυχτερεύσεις) με πρωινό ή σε δίκλινο δωμάτιο για 4 ημέρες (3 διανυχτερεύσεις) με πρωινό, σε ημερομηνίες που θα υπάρχει διαθεσιμότητα στο ξενοδοχείο και κατόπιν συνεννόησης μεταξύ του ξενοδοχείου και του δικαιούμενου.

5. Η δωρεάν χρήση αυτοκινήτου, αφορά ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο 1000 κυβ. από γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων. Η χρήση του μπορεί να γίνει αποκλειστικά και μόνο εντός της νήσου Λέσβου.

6. Η προσφορά δεν αντικαθιστά τυχόν προηγούμενη κράτηση στο ξενοδοχείο, αλλά μπορει να αποτελέσει επέκταση της ήδη υπάρχουσας κράτησης διαμονής στο ξενοδοχείο.

7. Οι φωτογραφίες που θα αποσταλούν για το διαγωνισμό, θα δίνουν αυτόματα το δικαίωμα στη σελίδα www.imerti.gr να τις δημοσιεύση δημόσια για τις ανάγκες του διαγωνισμού.

8. Οι νικητές του παρόντος διαγωνισμού θα ενημερωθούν με email και θα κοινοποιηθούν το όνομά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

9. Το ξενοδοχείο Imerti Resort Hotel διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων και προυποθέσεων του διαγωνισμού κατά την κρίση του χωρίς να απαιτείται προηγούμενη ενημέρωση.

10. Όσοι συμμετάσχουν στο διαγωνισμό αποδέχονται αυτόματα τους όρους και τις συνθήκες του διαγωνισμού.